Corporate Travel Spesialister i Newport International Group Projects Company

Newport internasjonale reiser har sørget reisearrangementer til bedriftskunder siden 1986, og er heldig som har etablert lojalitet blant kundene som er i "Internett" business. Grunnen er enkel: kompetanse, personlig oppmerksomhet, engasjement for EXCELLENCE i tjenesten, og kostnader CONTAINMENT. Det faktum at vi bryr oss om våre kunder blir enda tydeligere når et flyselskap avbryter et fly, eller det er andre problemer, der vi kan hjelpe; du er ikke bare et tall for oss.

 

Vi har også kreative måter for å få gode kjøp på nasjonale og internasjonale fly (Coach og Business Class) og gode priser i bil og hotell reservasjoner i USA og nesten ethvert sted i verden.

 

Vi har erfaring i å arrangere møter og incentiv reiser. Faktisk hadde vi vår start med en stor internasjonal medisinsk Kongressen! Vår kompetanse i å organisere høy synlighet hendelser er anerkjent av svært store selskaper som ringer oss når de trenger en "umulig" ordning (for eksempel en elegant middag for en gruppe på 150 leger i Taormina, Sicilia, med bare et par dagers varsel), svært komplekse oppgaver eller hendelser der "ingenting skulle gå galt". De fleste av disse bedrifter har sine egne in-house reisebyråer, men de stoler på Newport internasjonale reiser når noe virkelig viktig kommer opp.

 

Vennligst ring oss eller send oss en e-post eller faks, neste gang du eller organisasjonen din har en reise trenger, og gi oss gleden av å gi deg best mulig service.